Mamma mår bra,jag mår bra. 4145g,50 lång p...

110228_142928 (MMS)

Mamma mår bra,jag mår bra. 4145g,50 lång pojke :)


Hahahaha! Som vanligt kan vi inte göra nåt...

Hahahaha! Som vanligt kan vi inte göra nåt som alla andra :) nu är vi tvåbarnsföräldrar och nr 2 är en liten prins,lika perfekt som sin storebror! Hem och tapetsera om!!!:) uppdaterar omgående,namnförslag mottages tacksamt!


Nu!!! Nu åker vi och inkasserar. Kan inte ...

Nu!!! Nu åker vi och inkasserar. Kan inte fatta att det bara är ett år sen vi genomled vårt tredje missfall och fick erbjudande om fertilitetsutredning. Den behövdes tydligen inte ;) Nu kommer hon,lilla prinsessan Nova. Om barnmorskan nu har sett lite fel och det är en till liten prins därinne,då återstår lite omtapetsering och panikhandling,samt övertala pappa i familjen att den lilla gossens namn isåfall är Emmett! well. Håll era tummar att allt går bra! Puss


Karlskoga lasarett.... jahapp,då var den h...

Karlskoga lasarett.... jahapp,då var den här dagen över. Vi startade hemifrån halv sju i morse. Noll åtta noll noll gick vi in vid entren i karlskoga,blev skickade till avdelning q. Där fick vi veta att vi i stället skulle gå tillbaka och in på lab. På lab stal dom ett rör blod och skickade vidare oss till kvinnomottagningen. Där fick vi vänta en timme,sen kom en barnmorska och sa;men sitter du här?!du ska till lab! jag :har redan vart där, och håller upp mitt plåstriga armveck som bevis. barnmorskan:men oj då. Då har de missat nåt. Du får gå dit igen när du är klar här. sen fick vi träffa en specialistläkare som förklarade hur allt ska gå till på op på måndag. sen fick vi gå till lab igen. Ett rör till från andra armen. Suck. sen tillbaka till avd q och träffa barnmorska och efter det narkosläkare. Saken är biff!! nu är jag trött och vi ska åka till mamma och gratta henne och hämta terroristen. Tjing!


Jösses... Vet ni hur omständligt livet är ...

Jösses... Vet ni hur omständligt livet är som handikappad? allt tar SKITLÅNG tid, hur jag än rör mig gör det sjukt ont. Plus att min lilla ängel till treåring hela tiden hoppar och springer framför mig och ropar; koooooom mamma,vi tävlar. Jag kommer först!!!! jo jag tackar jag. Han hoppar iväg som en liten gräshoppa och jag vaggar efter som en anka på valium. Rolig syn? Då ska ni se oss inne på ica :) "mamma jag har köpi kakor till dig" haha. Älskade lilla prins! Nu ska jag ta en liten powernap innan jag hämtar vilden på dagis. Tjing


Bjuder på lite Kopparbergsreklam....;)

110114_095214 (MMS)

Bjuder på lite Kopparbergsreklam....;)


Så! Nu har jag lämnat min lilla prins på d...

Så! Nu har jag lämnat min lilla prins på dagis,hittat jimmy på ica och tiggt till mig frukost hemma hos honom och sofie. Nu sitter sofie och ska styra upp bloggen och göra den fin och rosa och jag sitter i en röd soffa och sjunger lite med min gitarr... Elva ska jag infinna mig hos barnmorskan för SISTA gången och sen ska jag åka hem och måla spjälsäng och tvätta bebiskläder..imorgon är det kommunstyrelsen hela dagen, torsdag ska jag umgås med Linda och Signe och fredag är det inskrivning i karlskoga! Veckan kommer rusa iväg och snart är jag mamma igen :) tjing!!!


Lillans rum. Bilden längre ner är noels ru...

110221_122913 (MMS)

Lillans rum. Bilden längre ner är noels rum! :)


En vecka kvar.

Efter en helvetesgraviditet är vi snart framme vid målet. Vi ska få en liten flicka :-)
Nu har jag anslutit min mobil till bloggenoxå, så jag ska kunna uppdatera här, när jag ligger på bb.

På måndag kommer hon, den 28e, med planerat kejsarsnitt. Igår blev daniel färdig med bebisrummet. Nu är alla sovrum renoverade och klara, känns sjukt skönt och min man är så duktig :-)
Jag är stor som ett hus, har hoppat på kryckor i flera månader nu, sjukskriven sen oktober.. urk. skittråkigt..


nej, nu har jag gjort ett litet inlägg.. syrran ska styra upp bloggen och jag ska skärpa mig med skrivandet.. ((den har ni aldrig hört förut..))

tjing :-))

SMS-inlägg

110102_123536 (MMS)


RSS 2.0