Ny blogg: www.prinsarnakarlsson.blogspot.c...

Ny blogg: www.prinsarnakarlsson.blogspot.com vi ses där!


Living and Room



Halloj!!
Tänkte passa på att marknadsföra mig lite. Jag är säljare för ett företag som heter Living and Room, vi säljer heminredning. Har lagt det på is ett par månader på grund av barnafödande, men nu börjar jag komma tillbaka och är sugen igen!

Jättemycket jättefina saker, jag säljer via homeparty men även direkt om ett party inte känns intressant.
Är du intresserad av produkterna, att vara värdinna eller att själv bli konsulent så kontakta mig!
Att vara värdinna är superenkelt och roligt. Allt du behöver göra är att bjuda in dina vänner. Jag dyker upp och pratar lite och visar min kollektion och sedan får de som vill beställa av mig. Produkterna levereras till varje enskild persons närmsta utlämningsställe tillsammans med en faktura. Detta gör alltså att du som värdinna aldrig behöver hålla på med varken pengar eller andras produkter. Som tack för att jag får komma till dig får du ett visst antal produkter till halva priset, baserat på hur många gäster du har på partyt.

Just nu i några veckor framöver finns en hel del förmånliga erbjudanden. jag lägger ut dem här ovan.

Gå in på hemsidan www.livingandroom.com och bläddra i katalogen, alternativt hör av dig till mig så får du en vanlig. Sen hör du av dig, antingen här på bloggen eller via telefon, mail eller kika in på en kaffe så styr vi upp!!!


å hörrni, nu börjar det bli våååååååår!!!:-)
 

tillbaka till livet som tvåbarnsmamma!!

tjing


Noel: mamma,bebisen kan inte äta mina flin...

Noel: mamma,bebisen kan inte äta mina flingor....*funderar* Bebisen äter flingor i dina tuttar! *nöjd* ;) hahaha,min stora grabb! Han är för härlig med sina små funderingar!


Vi ska även sälja en stor gammal spegel. T...

Vi ska även sälja en stor gammal spegel. Tror det har vart en dörr till ett skåp eller nåt förut,finns ett gammalt lås på den! Sen finns det tjejkläder i pyttestorlekar om nån är intresserad :)


Till salu! Enormt,rejält men i behov av li...

110314_173832 (MMS)

Till salu! Enormt,rejält men i behov av lite kärlek!


Magsjuka på rudolfsvägen... Usch! Noel har...

Magsjuka på rudolfsvägen... Usch! Noel har vart jättesjuk. Nu går vi andra på nålar och hoppas på ett mirakel. Jag tror att jag dör om jag blir sjuk. Såret på magen känns ganska rejält vid minsta nysning eller host. Hur ska det gå? Suck. Å Elliot? Hur sjuk blir man när man är inte ens tre veckor? Hmm. Nej nu ska jag in i duschen! Tjing


Bjuder på en liten livsnjutare ;)

110311_133922 (MMS)

Bjuder på en liten livsnjutare ;)


Haha! Noel reser sig efter en kvart på pot...

Haha! Noel reser sig efter en kvart på pottan och säger ; åhh,det var ju så nära! Jaaadu lilleman :) hahaha! Livet flyter på,måste säga att jag älskar att vara tvåbarnsmamma! Har tappat tio kilo på knappt två veckor,känns bra! Tio till så jag jag tillbaka på noll. Sen är det väl säkert fem-sju kilo till som jag inte skulle dö av att tappa,men det får bli mitt lilla ilandsproblem :) nu ska jag älska mina barn lite till! Tjing


Morgonmys i mammas och pappas säng!

110311_094507 (MMS)

Morgonmys i mammas och pappas säng!


Snöstorm. Faschinerande... Vår tv slutade ...

Snöstorm. Faschinerande... Vår tv slutade funka runt nio...parabolen har väl snöat ner från taket... Suck. Men nästa vecka ska det bli vår!!! Fint!!! På tal om fina saker så har jag tre fantastiska män i mitt liv :) lillebror har vuxit massor på den korta tid han förgyllt våra liv, två och en halv cm sen den 28e. Shit pommes va fort allt går! Trött nu, uppdaterar på riktigt i morgon istället!!! Look into your heart and you'll find love,love,love


Söndag... Elliott sover och Noel gör satty...

Söndag... Elliott sover och Noel gör sattyg som vanligt.. Jag och världens underbaraste man ligger och kramas i soffan och kollar på liverpool-manchester united. Ställningen är 2-0 i början av andra halvlek. Valet av tvprogram är helt och hållet mitt. i n t e. har börjat fundera på vilken fondvägg Elliott vill ha i sitt rum. Noel säger att han vill ha en svart. Daniel säger att den inte ska vara blå. Jag? Jag funderar på nåt brunt kanske... Hur tycker ni föressten att Elliott stavas? Jag blir galen! ELIOT? ELLIOT?ELIOTT? eller helt enkelt Elliott? Suck! Dagens ilandsproblem. idag har jag försökt byta ut lite av de rosa grejerna i lillebrors rum,lite sängkläder och förvand at den rosa fåtöljen till en blå. Nu ska jag byta gardiner,så vi får rosa i vårt sovrum och elliott får blå i sitt. Byta ut en lampa oxå! Sen lite annat fix! Tjing


Hahaha! Grabbarna grus spelar tvspel ;) ha...

110304_151339 (MMS)

Hahaha! Grabbarna grus spelar tvspel ;) hahaha


Hemma :-)

Hej allihopa.
Bröjar med att tacka för alla kommentarer, sms och telefonsamtal. Är lite dålig på att svara, har haft lite för mig de senaste dagarna av nån anledning ;-)
Man kan inte tro vad fix det är med två barn, tur man har en man som styr upp livet mens jag traskar omkring  i min lilla bubbla.
Livet är ju helt fantastiskt, kan inte fatta vilken tur jag har haft. Två friska, vackra barn, en fantastisk man och världens bästa vänner och familj <3

Tack alla för att ni orkat med mitt tjat och gnäll de senaste månaderna, för att ni orkat lyssna på mig och umgås med mig trots min lilla deppbubbla.. Nu är jag på väg upp back on track känns det som.
FINT :-)

Lilla Elliott sover mest, har fantastiska klarblå ögon när han väl tittar upp sisådär tre gånger per dag, är väldigt faschinerad av sin vilda högljudda storebror och har MASSSOR med mörkt hår.
Noel älskar att ha en egen bebis. Han berättar för alla att det är HANS bebis, hans lillebror.. Men han har lite svårt att uttala namnet Elliott, så han säger Elgot :-) haha.
Daniel ser lite trött ut, men verkar trivas ganska bra han med.. :-P

Igår när vi kom hem sa jag till Elliott innan vi gick ur bilen och in till Noel;
Nu, du lilleman, blir livet aldirg mer vad det har vart.
daniel: nej när man är fyra dagar gammal måste man kanske vara öppen för förändringar.

haha, han är underbar min karl <3


Är ni sugna på att umgås med mig eller daniel eller noel, eller kanske rent av är sugna på att träffa lilla miraklet, är ni välkomna.:-)
 vi är inte hopplösa och mamma har bakat bullar till min frys :-) TACK MAMMA

Nu ska jag agera kossa och se till så min yngsta son får lite käk, sen ska jag gå å pussla med min äldsta son. För att kompensera vuxenpoängen man får av att bli tvåbarnsmamma så försöker jag hitta på lite såna saker. Såg på disneys nya Trassel när jag låg på bb, rekommenderas!!


Puss å Kram allihopa



Såhär exhalterad blir jag när mamma säger ...

110303_101027 (MMS)

Såhär exhalterad blir jag när mamma säger att vi ska åka hem ;)


Hemfärd idag! Om lillebror går igenom bes...

Hemfärd idag! Om lillebror går igenom besiktningen nu på morgonkvisten så kommer världens bästa pappa fräsande och hämtar hem resten av sin familj :) nu är vi trötta på sjukhuslivet! Jag är i riktigt bra form,trots att min mage för bara några dagar sen blev uppskuren och ommöblerad i. Det där med att skifta mellan stå/sitta/ligga är det lite trix med än,annars är jag typ som vanligt! Kan gå bättre nu än vad jag gjort på månader :) å nu har lillebror ett namn oxå! välkommen, prins Elliott! Mamma,pappa och storebror är så glada att du valde oss!


Storebror Karlsson med lillebror Karlsson :)

110302_121737 (MMS)

Storebror Karlsson med lillebror Karlsson :)


Såhär snygg är man när storebror ska komma...

110302_104018 (MMS)

Såhär snygg är man när storebror ska komma på besök första gången.


Håhåjaja... Nu har jag vart uppe på benen ...

Håhåjaja... Nu har jag vart uppe på benen litegrann. Inte så kaxig kan jag meddela. Blir inget maraton för mig på ett par dagar misstänker jag. Lillebror har fortfarande inget namn,men det har inte hindrat honom från att vara vaken hela natten,för att somna sju i morse och han sover fortfarande!! Haha! Nu ska pappa Karlsson byta bajsblöja för typ femte gången sen igår och sen ska vi äta lunch! :)) tjing


RSS 2.0